13 заможни българи са арестувани при операция в цялата страна срещу

...
13 заможни българи са арестувани при операция в цялата страна срещу
Коментари Харесай

13 заможни българи са арестувани при атака срещу педофили в страната

13 заможни българи са задържани при интервенция в цялата страна срещу разпространението на детска порнография. Това стана ясно от брифинг на прокуратурата и Националната следствена работа. Акцията е извършена по едно и също време на 20 адреса, като е почнала тъкмо в 7 часа. При нея са задържани водач от нискобюджетна самолетна компания, оценител на недижими парцели, притежател на състезателен магазин, IT експерт. Всички те били заможни, с положителни позиции и приходи. Повече от половината от задържаните са фамилни. 

Всички задържани са се занимавали със събаряне и шерване на детска порнография, като имало материали за деца от 2 до 10 години. 

Часове по-рано прокуратурата се похвали с мащабна интервенция против разпространяването на детска порнография и с разбиването на педофилска мрежа. Акцията e по предписание на основния прокурор Иван Гешев и в нея вземат участие голям брой прокурори и следователи от Националната следствена работа.

Претърсвания са извършени жилища и офиси на десетки адреси в столицата, Варна, Хасково и други обитаеми места. 

" Поздравявам прокурорите и следователите от отдел “Киберпрестъпления ”, които реализираха триумф в битката с разпространяването на детска порнография ", написа основният прокурор Иван Гешев в Туитър.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР